Om oss

Första Hjälpen Konsulten AB grundades av Urban Westermark år 1992 efter 4 år inom ambulanssjukvården. Med den erfarenheten insåg Urban att man med hjälp av både goda kunskaper och praktiska övningar kan vara den avgörande skillnaden mellan liv och död i vissa situationer.

Sen vi grundades för snart 30 år sedan erbjuder vi utbildningar inom krishantering, systematiskt brandskyddsarbete, Hjärt-och-lugnräddning och första hjälpen.

medlemmar-i-branschrådet

Vi är stolta medlemmar i Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige.

Alla våra konsulter och utbildare på Första Hjälpen Konsulten AB är alla verksamma och har erfarenhet från respektive utbildningsområde. Detta för att säkerställa att du får kunskap och lärdomar från någon med gedigen erfarenhet och som vet hur man ska hantera specifika situationer.

Vi är stolta över att erbjuda våra utbildningar till våra kunder i hela Sverige. Säkerhet, SBA och första hjälpen är kunskaper som alla behöver lära sig och vi är glada över att få dela med oss av vår expertis till dig.

Nöjd kund garanti

nöjd-kund-garanti

Kundnöjdhet är en av våra främsta mål – därför garanterar att du blir nöjd med din utbildning.

Första Hjälpen Konsulten AB erbjuder nöjd kund garanti, skulle utbildningen inte motsvara dina förväntningar som kunde debiteras ingen kursavgift.

Kontakta oss vid frågor om våra utbildningar

Glöm inte, ibland kanske du bara har några enstaka minuter på dig att rädda ett liv. Vet du hur du ska agera vid exempelvis en brand, om någon får hjärtstopp eller slutar andas?

Är svaret nej ska du kontakta oss redan idag för att boka plats på någon av våra utbildningar.